Træk vejret dybt

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Jeg kan bare ikke tro, hvad jeg skal nævne denne opskrift. Jeg troede muligvis, “indisk krydret fjerkræ såvel som kål,” men muligvis “amerikaneret indian” ville være bedre. Hvis du er i praksis med slibning af fancy masalas samt madlavning med en række krydderier såvel som curries, kan denne opskrift virke håbløst oversimplificeret til dig. Men hvis du vædder dine fødder til verden af ​​verdensomspændende køkken, er dette amerikanske måltid helt sikkert en til din voksende fil.

Åh, såvel som om dit smagskabe er bare eller desværre forældet, tjekket ud på. Med en bithjælp fra mine nye venner på Flavour Station vil en heldig besøgende snart være på hendes metode til at lave ære! Lad os begynde med pastaen (eller Masala), som i dette tilfælde er lavet af slibning:

3 HELE CLOVES1 teskefuld korianderfrø1 teskefuld cumin2 teskefulde cinnamon1 “stykke frisk ginger1 fed hvidløg 2 jalapeno peber (eller en til en ekstremt moderat skål)

Slip op til glat.

Hak en medium løg såvel som saute op indtil gennemskinnelig i to spiseskefulde olie. Derefter tilsættes masalaen (minus en teskefuld), såvel som rør op indtil olien såvel som masala begynder at adskille. Derefter tilsættes to pund kylling *, dæksel, samt koge over medium-lavt varm i 20 minutter.

* Jeg brugte ben såvel som lår, som jeg havde forkogt i en 350 graders ovn i 20 minutter.

Efter fjerkræet er blevet kogt, shredded, såvel som returneret til panden, tilsættes to kopper af ristet kål, tre spiseskefulde fjerkræbestand samt en teskefuld salt. Dæk såvel som koge over medium-lavt varm i en ekstra 20 minutter.

Mens fjerkræet såvel som kål er madlavning, forberede ris eller nudler. I dag lavede jeg en sej rød thailandsk ris krydret med den opholder sig teskefuld Masala (tilsat til madlavningsvandet) såvel som to hakkede gulerødder (tilføjet på kogepunktet før dækket samt dampning i femten minutter).

Serveres varmt og garneret med frisk cilantro.

Og nu for en speciel, såvel som krydret, ord fra vores sponsorer!

De generøse mennesker på Flavor Station vil gerne tilbyde et $ 25 gavekort til en ekstremt heldige sunde mødre såvel som Kingdom Twindom Reader!

Træk vejret dybt; Kan du ikke bare lugte de fantastiske krydderier? Samt ville dine opskrifter forbedre springer såvel som grænser, hvis dit køkkenområde var heldig nok til at holde disse?!

For at vinde, bare gå til smagsstationen butik såvel som har et godt kig rundt. Når du har valgt noget, du kan lide (som ikke bør tage lang tid – de har te samt krydderier i massevis!), Bare hop over til min blog samt kommentar med dit fund.

Og det er det (ingen hitches eller besvær) … Jeg vælger mesteren gennem Random.org, over på Kingdom Twindom, den tredje.

Relateret efterskole Dashboard Dining: Sundere on-the-go måltider såvel som snacks til hektiske familier

Held og lykke … og glad, krydret madlavning til jer alle!

Diskuter dette i vores forum

Link til dette indlæg: ånde dybt

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *