Nyt websted hjælper forældre med at tilfredsstille regionale gode venner personlige

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Mere end 100 millioner forældre har lavet nytårs beslutninger i år. Fire ud af fem har allerede stoppet deres beslutninger på grund af udbrændthed såvel som stress. Har du fortsat med din beslutning? Eller sørgede du allerede?

Not4Dating.com er et nyt sted udviklet til trætte, udbrændt forældre. Forældre kan fremstille en profilside til helt gratis såvel som at omfatte deres foto, alder, geografisk placering, aktivitetspræferencer samt inkluderer detaljer om, hvad der gør en god god ven eller aktivitetspartner. Forældre kan derefter gennemse for nye gode venner lokalt, der glæder sig over lignende aktiviteter. Efter at have søgt efter venner, kan forældre interagere med deres valgte nye gode venner til gratis- mens de bevarer deres privatliv ved at interagere med Not4Dating.coms personlige messaging-system.

Nedenfor er en liste over et par af de aktiviteter, som forældre kan vælge imellem.

* Mors/fars aften uden børnene
* Spil datoer (forældre såvel som børn)
* Handle ind
* Madlavning
* Yoga eller fitnesscenterpartner
* Udenfor aktiviteter
* spise ude
* Sport/teater/film/museum
* Håndværksfremstilling
* glad time/vinsmagninger

“Jeg kan godt lide nøjagtigt, hvordan ikke 4dating.com fusionerer det ‘strengt platoniske’ afsnit af Craigslist med den individuelle profil såvel som gennemse evner, der normalt opdages på en datingsider på en sådan match.com,” sagde Lana alder 34, en lokal af San Francisco som som Nå som ny som værdighedsbruger. “Not4Dating.com fusionerer de allerbedste aspekter fra andre sociale netværkswebsteder, der producerer et gratis, brugervenligt sted, især udviklet til at få nye gode venner, der er platoniske såvel som at dele mine egne interesser-hvilket vil være praktisk, da jeg prøver at Hold mit nytårs beslutning om at gå udendørs mindst tre dage om ugen. Jeg forstår, at jeg bliver med det længere, hvis jeg har en ny god ven, der slutter sig til mig. ”

Relateret nøjagtigt, hvordan du forbereder dit lille barn til deres allerførste tandlægebesøg

Besøg http://www.not4dating.com for meget mere information.

Diskuter dette i vores forum

Link til dette indlæg: Nye site hjælper forældre med at tilfredsstille regionalt godt Venner personligt

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *