Frygtløse fredage (sponsoreret efter metode!)

Hvem føler på i dag? Vil du komponere noget for at påvirke andre rookie -mødre? (Nikk dit hoved; det passende svar er “ja.”)

Vi havde det så sjovt i løbet af en ekstremt rookie-sommer, at vi introducerer en ny række læser-submitted-indlæg. Denne gang har vi fået os en partner. Metode, de San Francisco-baserede producenter af miljøvenlige husrengøringsprodukter (som vælger, at vi komponerer deres navn i alle lavere bogstaver), sponsorerer denne nye serie, så du vil se deres logo sammen med hvert indlæg. Og hvis din historie er valgt, sender teknik dig en siger tak til din gave.

Så uden endnu mere er vores nye stil frygtløse fredage.

Frygtløse fredage handler om at prøve noget nyt. Noget som amning offentligt, flyver alene med din baby eller forlader en teenageret babysitter i gebyr for allerførste gang. Vi inviterer dig til at dele en historie om et tidspunkt, hvor du var bange for at gøre noget så godt som du gjorde det alligevel. (Vi taler om forældre-relaterede udfordringer, folk. Vi er glade for, at du sprang ud af det høje dyk i 2. klasse, men åh, det er lidt væk fra emnet.)

Sådan deltager du:

Skriv en udgivelse på vores stil inden for kroppen af ​​en e -mail.*

Medtag et billede eller to.

Sæt “Frygtløs fredag” i din emnelinie.

Send e -mailen til mødre på Rookiemoms dot com.

Vi vælger vores favoritter samt offentliggør et andet læsers bidrag hver uge i de næste seks uger. Hvis vi bruger din historie, sender teknik dig et helt utroligt bundt til at hjælpe dig med at tage influenzasæsonen.

Vi kan ikke vente med at høre fra dine modige forældre. Se efter den allerførste rate af Fearless Fridays den 1. oktober samt tjekket dem regelmæssigt med 5. november.

* Bemærk, at selvom vi ikke har noget imod, hvis du allerede har fortalt din historie på din egen blog, håber vi, at du vil friske den op med et dybere fokus på din bekymring såvel som nøjagtigt, hvordan du erobrede den, før du deler den med os. Vi har heller ikke teknisk ikke en forfaldsdato, men hvis du venter indtil torsdag den 4. november, falder dine chancer for at blive valgt betydeligt.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *