Safflower olie til vægttab

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Kan du miste den mommy mave med saflorolie?

Ifølge en nylig undersøgelse er dette fedt menes at hjælpe folk med at miste fedt. Men præcis hvordan virker dette?

Forskere studerede virkningerne af at tage konjugeret linolsyre (CLA, et middel fremmes til vægttab) og saflorolie over to 16-ugers perioder. Undersøgelsen konkluderede, at folk, der tog saflorolie, oplevede et signifikant tab af abdominal fedt sammenlignet med dem, der bruger CLA. Kun 55 personer deltog i undersøgelsen, som alle var postmenopausale kvinder med type II-diabetes. 20 af deltagerne faldt ud af undersøgelsen. Vi ved stadig ikke sikkert, hvordan saflorolie vil påvirke yngre kvinder. Denne undersøgelse sammenlignede kun saflorolie til CLA, en agent, der er blevet rapporteret for at øge insulinresistens.

Hvis du er ung og stadig af børnebærende alder, skal du bruge saflorolie til at hjælpe med at miste din mommy mave?

Jeg tror, ​​at der stadig skal gøres meget mere forskning på saflorolie og vægttab, før unge mødre tilføjer dette til deres kosttilskud. Hvis du har uønsket mavefedt og har forsøgt mange kostvaner og fitnessprogrammer, vil et CLA-supplement hjælpe dig med at miste de uønskede inches fra din talje.

Dr. Michael Pariza, der gennemførte forskning på CLA med University of Wisconsin-Madison, rapporterede i august 2000 til det amerikanske kemiske samfund, at “det ikke gør en stor fedtcelle få lidt. Hvad det snarere gør, er at holde en lille fed celle fra at blive stor. ”

Forsøg har vist CLA for at hjælpe med at opbygge muskler, minimere kropsfedt, samtidig med at man beskytter mod arterielle lidelser og en række aldringsrelaterede sygdomme. Cla skubber glucose (blodsukker) i muskel- og bindevævsceller i stedet for at lade det blive til kropsfedt. CLA reducerer også proteinnedbrydning (katabolisk metabolisme), der forekommer med fremadrettet alder. Det kan hjælpe med at udvikle et bedre udseende såvel som sundere krop.

Relaterede sunde snacks dine børn vil elske

Overvej også, hvilken type fedtstoffer der er inkluderet i din kost. En kost rig på omega-6 fedtsyrer, der findes i vegetabilske olier og omega-3 fedtsyrer, der findes i koldt vandfisk, er afgørende for vores helbred. Sørg for at lave mad med vegetabilske olier som Canola, ekstra jomfru olivenolie eller kokosolie og spis 2-3 portioner vildfisk om ugen. Wild Alaskan laks er ikke kun lækker, men den består af de sunde omega-3 fedtsyrer, som vores kroppe har brug for.

Flere undersøgelser af saflorolie skal udføres, før jeg kan konkludere, at det hjælper med vægttab. For tiden at nyde det, du spiser, skal du tage kosttilskud, der støttes af troværdig forskning og er bevist at hjælpe med vægttab og deltage i mindst 10 minutters fysisk aktivitet pr. Dag.

Cascia Talbert er en travl blogger, udgiver, freelance skribent, online købmand og mor af fem børn, der bor i Stillehavet nordvest. Med en B.A. I historie og lov og en passion for at skrive og opholde sig sund, startede hun det sunde mommies magasin i 2007. Det sunde mommies magasin er i øjeblikket rangeret den øverste sundhedsblog for mommies og har flere sundhedsekspertforfattere og mommy bloggere. Fru Talbert mener, at hvis mødre er veluddannede om sundhedsmæssige problemer, og hvordan man forbliver sunde, kan de videregive disse oplysninger ned til deres børn og vende barndomens fedme statistikker i USA.

Fru Talbert er en featured Health Blogger på Wellsphere.com, og hendes artikler kan også findes på ezinearticles.com. Hun driver også det sunde mommies sociale netværk på Ning, er Chief Marketing Officer for Taløvern Nutrition LLC, og er på Social Media Advisory Board for America’s Wellness Challenge. follow her on Google+.

Link to this post:Safflower Oil for Weight Loss
Related  spring laundry stain remover Challenge

0/5.

(0 anmeldelser)Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *