Deltag i Jennifer Lopez i #Bethegirl Challenge af BodyLab

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

I et forsøg på at bekæmpe den stigende fedme i USA, inviterer Jennifer Lopez kvinder over hele landet at sparke start deres sundhed og fitness mål. Deltagerne vil forpligte sig til et 10-ugers program med Jennifer Lopez som deres motivator sammen med et team af eksperter. De vil også modtage sunde og nemme at gøre opskrifter, personlige fitnessplaner og ekspert ernæringsmæssige rådgivning. #Bethegirl Challenge giver deltagerne mulighed for at bruge BodyLab fitness tracking værktøjer i deres gratis app samt et udvalg af BodyLabs livsstilsprodukter som grundlag for at tage denne rejse med Jennifer Lopez.

De fem mest succesrige deltagere i #bethegirl-udfordringen vil være de heldige modtagere af #Bethegirl i NYC-præmiepakke, herunder et ophold på en af ​​Jennifers foretrukne hoteller, en glamourøs spa-behandling og chancen for at møde Jlo selv!

Jeg vil starte udfordringen den 1. juni, og jeg inviterer alle mine læsere til at deltage i mig. Tjek www.bodyLab.com for at tilmelde dig, indtaste dine sundheds- og fitnessmål, uploade en før foto og få en personlig fitness- og ernæringsplan.

Se denne video for at høre, hvad Jennifer siger om #Bethegirl-udfordringen.

[YouTube http://www.youtube.com/watch?v=C8FD2S6ESB0] Fristen for at tilmelde sig er 7. juni, så du bedre skynder og besøger www.bodyLab.com for at tilmelde dig i dag!

Om BodyLab af Jennifer Lopez Grundlagt af Jennifer Lopez, BodyLab er et nyt revolutionerende livsstilsmærke formuleret og designet til at optimere kvinders sundhed og fitness. Lavet af kvinder, specielt til kvinder, er Bodylab en række proteinpulvere og kosttilskud, der var specielt designet til at løse de fysiologiske forskelle mellem mænd og kvinder og arbejde med kvinders organer, hvilket gør det lettere for dem at optimere deres resultater og se væsentlige ændringer … hurtig. BodyLab®-produkter er designet til at forbrænde kropsfedt, øge magert muskel, gøre træningerne mere effektive, øge energi og øge metabolismen. BodyLab®-produkter er tilgængelige for forbrugere online og i butikker, herunder udvalgte Walmart, Walgreens, GNC, CVS, Kohls og Rite-Aid-placeringer. Lad os vide, om du har brug for yderligere oplysninger eller gerne vil oprette et interview med Jennifers modstykke, Dr. Amy Heaton, forskeren bag BodyLab.

* Oplysning: Jeg modtog gratis prøver fra BodyLab i bytte for deling og deltagelse i #bethegirl-udfordringen. Hvis du gerne vil modtage meddelelser om sunde levende tips, sundhedsnyheder, forældre og indlæg, bedes du abonnere via e-mail og følg os på Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+ og Twitter. Abonner på vores nyhedsbrev. Spørgsmål eller kommentarer? kontakt os

Link til dette Indlæg: Deltag i Jennifer Lopez i #Bethegirl Udfordring af Bodylab
Relaterede enkle måder at inkorporere protein i hvert måltid

5/5.

(1 anmeldelse)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *