15 Sjov vintersæsonpause aktiviteter til slut med familien

efter en lang fire måneders skole, tidlige morgener og korte nætter Det er ikke underligt, at vi beder om den elskede vintersæsonpause. Selvom det er fristende at slappe af, se film og drikke varm chokolade hele pausen, er der ting at gøre og minder, der skal laves! Denne liste over femten aktiviteter, der skal udføres i vintersæsonens pause fra Kate på Discount -kupontrang, holder dine børn travlt, og hele familien får minder til at vare livet ud.

15 sjove vintersæsonferie aktiviteter til slut med familien

Afhængig af hvor du bor, vil vejret altid påvirke antallet af sjove ting at gøre udenfor i vintersæsonen, men der er stadig sjovt at være på de bedste dage og endda noget sjovt indeni!

Her er listen, vi har samlet af 15 mindeværdige ting at gøre i julepausen:

1. Familie sleepover foran juletræet

Det er rigtigt! Tænd for juletræslysene, få dine soveposer og gør det til en god gammeldags sleepover. Dette er en fantastisk aktivitet i vintersæsonen og en, som dine børn aldrig vil glemme. Hvis du gør dette … vil du helt sikkert vinde “Hvad gjorde du i vintersæsonpausen” uundgåelig back-to-school-samtaler.

2. Julophold

Uanset om det er på et lokalt hotel eller nogle venners hjem på tværs af byen, skal du bryde ugen op og gøre nogle virkelig sjove minder med en ophold! Og ikke overtænkning af det vil gøre oplevelsen endnu bedre! Pakk dine overnatningsartikler og kør hjem om morgenen. Bonus: Alle vil være klar til at hvile efter en aften med sjov!

Se? At komme med julopholdsideer behøver ikke at være hårde! Der er sandsynligvis masser af vintersæsonens pause aktiviteter bedst omkring dig, som du aldrig har haft chancen for at udforske.

3. Julekaroling

Christmas Caroling er en lang, mistet tidsfordriv, men hvorfor ikke bringe den tilbage over juleferien? Vis børnene et uddrag af en julekarol, og du kan være på vej. Den fantastiske ting er, hvis det er for koldt udenfor, elsker mange plejehjem det, når carolers besøger.

4. Puslespil

Hold disse hjerner i tip-top-form med denne sjove, limningsaktivitet! Vores familie laver et nyt puslespil hvert år. Som mor er det svært at altid have spisestuen opslukket af puslespil, men at se familien omkring bordet alt sammen gør det værd, og så nogle!

5. Indstil nogle beslutninger

Selvom vi har en tendens til at tænke på mål for det nye år som voksenaktivitet, er det en utrolig måde at vise, at det at tilskynde børn til at deltage i det sjove er en utrolig måde at vise, hvor fantastisk indstilling (og nå) et mål, som du har arbejdet mod.

6. Lær noget historie

Winter Break er en fantastisk tid til at rejse din egen by. Ligesom du måske drager fordel af ture fra andre byer, er dette en fantastisk tid at tænke på og leve gennem minderne fra tidligere tider. Plus, fordi det er koldt udenfor, vil det at gøre noget skattejagt på Google ikke føle mig forkert.

7. Skøjteløb

Dette er en fantastisk vintersæsonferieaktivitet, som enhver i alderen 4-100 kan nyde! Vis op i enhver tilstand, lej nogle skøjter og glæde ved at tjekke ud af “det virkelige liv” i et stykke tid. Bonus: Det er en smuk, sjov atmosfære, der kan forbrænde de få ekstra cookies, du snek af dessertbakken.

8. Fondue aften

Skoledage og nætter skynder sig forbi, så der er ikke meget tid til at spise en sjov middag … medmindre du er i julepausen, det vil sige. At være vært for en fondue -aften giver dig en chance for at få nogle forskellige fødevarer foran din familie, mens du også viser dem, at et måltid kan være en oplevelse.

9. MEDSPA DAY

Hvil de små piggies, og giv dem den pause, de har brug for med en lille medicindag. Børnene vil have det sjovt at blive forkælet såvel som at forkæle dig! Og for en brøkdel af omkostningerne ved at gå til en neglesalon, kan du hente et par nye farver, der kan pryde alles cifre med.

10. Vær vært for en varm chokolade glad time

Da mange af børnenes venner sandsynligvis vil være hjemme, er dette en fantastisk tid at have venner over, glæde over lidt varm chokolade med alle fikseringerne, selvfølgelig, og fortælle historier!

11. Hav en filmmaraton

Selvom vi ikke ønsker at være vandret hele pausen, hævder det en dag som filmmaratondag, at hele familien venter i spænding! Spekulerer du på, hvilke film du skal have i din filmmaraton? Wikipedia gjorde et utroligt stykke arbejde med mange af feriefavoritterne her!

12. Gå svømning

Dit lokale fitnesscenter eller hotel vil sandsynligvis være vært for din familie mod et mindre gebyr, hvis du ikke allerede er medlem. Og børnene får et spark ud af at forlade poolen, når det sne udenfor.

13. Lav en igloo

Hvis du bor et eller andet sted med sne, skal det være at bygge en Igloo på toppen af ​​din vintersæsonpaus -aktivitetsliste! Forældre bliver fantastiske, når de kommer ned på jorden og spiller noget gammeldags spil-og der er intet meget mere forbløffende end at bygge et igloo-fort! Bonuspoint, hvis du har en sneboldkamp mellem fort.

14. Frivillig

Dette er en af ​​mine foretrukne vintersæsonferieaktiviteter af ALl. Når du har haft en chance for at indstille nogle nytårs beslutninger for familien, har du en god idé om, hvad alle sigter mod det år. At finde en frivillig mulighed, der er i overensstemmelse med nytårsopløsninger, er også en fantastisk måde at sparke dem ud på!

15. Spilledag

Bust ud alle de foretrukne brætspil og lav en dag ud af det! Dette får alles konkurrencedygtige ånder i gang og sørg for, at børnene er klar til at tænke, kommer tid til at gå tilbage til skolen.

Gik vi glip af nogen sjove traditioner, som din familie nyder i løbet af vintersæsonpausen? Efterlad en kommentar nedenfor!

Du vil måske også kunne lide:

10 feriegaver til mor (eller til behandling af dig selv!)

15 elskelige alf på hylden ankomstideer!

25 aktiviteter for en 18 måneder gammel [enkel og meget sjov!]

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan vi gøre i vintersæsonpausen?

Selvom det er fristende at slappe af, se film og drikke varm chokolade hele pausen, er der ting at gøre og minder, der skal laves! 1. Har en søvn foran juletræet2. Gå julekaroling 3. Gå skøjteløb4. Hav en familiespilnat5. Byg en iglo eller snemand

Hvad kan du gøre derhjemme i julepausen?

Vores favorithjulsaktiviteter i hjemmet er: 1. Har en søvn foran juletræet2. Hav en familiespilnat3. Vær vært for en fondue nat4. Planlæg en familiefilmaften 5. Hav en medspa -dag

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *