Børn i køkkenområdet – eller ud af køkkenet?

Ah Ja, Tid til at lave middag samt min foretrukne placering for mit barn at være er bedst her, holder sine Webkinz fyldte dyr samt at se tv.

Seks år tilbage ville jeg have dømt denne scene hårdt.

Ingen! Mit barn vil være på en afføring hver nat kl. 5.30, hjælper mig med at fylde sin tallerken med sunde ingredienser! såvel som når jeg har to børn? Sikkert kan jeg opdage aldersmæssige opgaver for hver af dem at udføre i køkkenområdet – på nøjagtig samme tid!

Hvor meget forstod jeg ikke så! Jeg forstod ikke, at børnene gerne åbner køkkenområdets skuffer samt hænge på dem. Jeg forstod ikke, at de kan lide at holde begge deres hænder i ryglommerne i din denim såvel som derefter overholde dig rundt i lokalet, træde på dine hæle, mens du forsøger at få retter ud af skabe. Jeg forstod ikke, at hver gang du åbnede køleskabet eller spisekammeret for en ingrediens, ville de spionere en foretrukket mad såvel som derefter bede om det uophørligt, mister øjnene af sandheden, at vi gør middag bedst nu!

Dette var emnet for vores ragú mor er ordet på middagsvideo i denne uge.

(Hvis du læser på en besøgende eller en iPad, samt ikke kan se videoen ovenfor, skal du opdage den her.)

Hvordan får vi vores unge til at hjælpe os i køkkenet? Christine of Boston Mamas vil spænde dig med sin historie om lidt laurbær forbereder middag til mor såvel som far. Mindy vil få dig til at nikke dit hoved, når du forestiller dig selv med seks børn såvel som præcis, hvordan du kan udpege eller ikke udpege deres køkkenområde.

Mens vi alle ønsker at lette vores tons i køkkenet, er det svært at finde ud af, hvordan du gør det med smule børn, er det ikke?

Under vores nyeste erfaring i Pizza Making tænkte Scarlett stadig på at lege med mel på en bakke, selv efter at hendes personlige servering af pizza dejen var gået ind i ovnen. Jeg fortalte først hende nej, og du ville gå til at deltage i hendes søskende på sofaen, men så så så min indre førskolelinstruktør samt valgte, at det var et uskadeligt rod såvel som jeg burde bare lade hende glæde sig over det. (Jeg vil acceptere min pris for denne beslutning senere i dag.)

Ok, vær ærlig. Inkluderer du eller udelukker dine unge, når det er på tide at lave mad?

Denne video blev oprettet i partnerskab med Ragú® samt Momversation’s mor er ordet på middagsprogrammet. Du kan opdage meget mere om programmet samt deltage i samtalen på Ragú® sauce Facebook-siden.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *