Sådan fortæller du, om dit barn er for sygt til at gå i skole

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Du kan nemt fortælle, at dit barn ikke har det særlig godt, men hvordan ved du, om du skal holde ham hjemme fra skolen? Eller hvis du skal ringe til dit barns læge? En masse børn i alderen børn får op til ti forkølelser om året.

22 millioner skoledage går glip af årligt i USA på grund af forkølelse. Rhino -virussen er også den førende årsag til lægecheck -outs og ubesvarede skole- og arbejdsdage. Overvej at holde dit barn hjemme, hvis han eller hun:

* Har en feber på 100,4 grader eller højere* har opkast* har symptomer, der forhindrer ham eller hende i at deltage i skolen, såsom: o overdreven træthed eller mangel på appetito produktiv hoste, nyser hovedpine, kropsmerter, ørepine ondt i halsen*

*En mindre ondt i halsen er normalt ikke et problem, men en alvorlig ondt i halsen kan være strep hals, selvom der ikke er nogen feber. Andre symptomer på strep -hals hos børn er hovedpine og maveforstyrrelse. Kontakt din børnelæge, da dit barn har brug for en særlig test for at finde ud af, om det er strep -hals.

Sørg for, at du er forberedt på kold- og influenzasæson. Last dit medicinskab for at forberede sig på kolde og influenzasymptomer. Husk dine børn om at undgå at dele redskaber, mad og drikkevarer. Lad børnene vaske hænderne ofte med antibakteriel sæbe.

Link til dette indlæg: hvordan For at se, om dit barn er for sygt til at gå i skole

5/5

(1 anmeldelse)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *