Sådan får du en lang ventetid med små børn, der ikke er så forfærdelige

, da jeg var barn, tilbragte jeg timer og timer på at rejse mellem min mors hus og min fars hus. De boede 200 miles fra hinanden, hvilket betød, at hver skoleferie og 3-dages weekend begyndte og endte med en fire timers biltur for mig, fra 4 år indtil omkring 14 år, da jeg begyndte at have mit eget sociale liv. Jeg havde ingen iPad at gå tabt i. Borrriiiiiing.

Nu har jeg lang-bil-ride-fobi. Den fire timers kørsel til min fars hus føles som en hel dags arbejde. Og jeg kører ikke engang – min mand gør det.

Vejture er ikke rigtig de samme som almindelig gammel ventetid. Jeg er ikke sikker på, hvad der er mere angstproducerende for forældre til små børn. Du bliver nødt til at fortælle mig, hvad du synes.

Lad os sige, at du går ombord på en lang fly -kamp med dine børn. Du er bevæbnet med en iPad og hovedtelefoner og en crapload af snacks. Efter at have fået beliggende med din videreførte opbevarede ordentligt og sikkerhedsseler fastgjort, har du fået at vide, at alle elektroniske enheder skal være slukket. Fint, du forventede det. Men pludselig er ventetiden på landingsbanen blevet udvidet. På bare femogfyrre minutter er du på flugt. Femogfyrre minutter sidder ved siden af ​​en, der ikke er interesseret i at sidde gennem flyselskabets magasin eller bare læne sig tilbage og lukke øjnene.

Her er, når du har brug for et stykke papir, en pen og en god fantasi.

Jeg blev bedt om at kommentere aktiviteter for at hjælpe med at gøre en lang ventetid – et emne, som vi inkluderede i ting, som hver mor skulle vide – og her er hvad jeg sagde:

Hvilke spil spiller du for at videregive tiden?

For flere forældrevideoer som denne, se børnene i huset.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *