Dine børn skal have en trampolin skabt for at forbedre sikkerheden

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Når det drejer sig om børns produkter, hvad enten det er legetøj, udendørs udstyr eller elektronik, er det mest afgørende aspekt sikkerhed. At anerkende en stigning i trampolinrelateret skade blandt børn over hele verden skabte en mekanisk ingeniør og far et unikt, banebrydende alternativ til standard trampolinmodellen. I løbet af de seneste år har American Academy of Orthopedic Surgeons udstedt Stern Advarsler mod brugen af ​​andre trampoliner end for børn, der undergår uddannelse til konkurrencedygtige sportsgrene. Ifølge akademiet er der brugt 4 milliarder dollars af familier i sundhedsfaciliteten til behandling af trampolinrelaterede skader alene.

American Academy of Pediatrics rapporterer 100.000 skader, der fandt sted i 2009 alene, og sikkerhedsforbedringer, der blev taget i betragtning, at det ikke har været tilstrækkeligt til at minimere yderligere hændelser. Næsten 50 procent af de rapporterede skader er frakturer og flytning, der opstod fra enten fald fra trampolinerne eller ukorrekte landinger. Andre skader omfatter hjernerystelser, rygsøjler og forstuvninger, og mange af dem resulterede i en form for hospitalsindlæggelse. Baseret på disse og andre foruroligende statistikker besluttede Dr. Keith Alexander en beslutning om, at det var tid til et alternativ, og et selskab har lagt sit design til brug, hvilket skaber sikrere trampoliner, der overgår aktuelle sikkerhedsstandarder.

SpringFree Trampolin har genopbygget trampolinen fra bunden, takket være et forårsmateriel design, der erstatter gamle metalspoler med fleksible kompositstænger. En skjult ramme (gemt sammen med stængerne under hoppemåden) bruger meget mere sikkerhed og beskyttelse end en udsat ramme, fordi standard metal trampolin rammer omgiver hoppefladen og (sammen med fjedre) er inches fra jumpers legemer. Kombineret med Aflexinetenclosure holdt op af fleksible kompositstænger i stedet for stive stålpæle, en, der forsigtigt styrer jumpers tilbage til måtten, stopper efterårsskader, har springfri fjernet en masse produktrelaterede skader.

Vinder af den prestigefyldte forælder kontrollerede forældre godkendte pris, USA Family Choice Award, og International Design Award, SpringfreetRampoline har ført initiativet til at lave trampoliner sikrere i over 10 år. Til startere er hver enkelt konstrueret til at være robustere og længerevarende end standardmodeller. Makerne bruger softedgeinnovation, hvilket skaber en mat meget mere chokabsorberende end nogensinde før.

I køb for at sikre de højest mulige sikkerhedsstandarder, gennemgik forårsfri trampolin betydelig kvalitetskontrol – med hver komponent, der blev kontrolleret rigorøst på stedet. Målet var ikke blot at minimere risikoen for skade, men garantere, at visse risikorrelaterede slagzoner helt fjernes. Resultatet er, hvad der er kommet for at blive betragtet som verdens sikreste trampolin.

Kombiner disse fremskridt i sikkerhed med fremskridt for at engagere børn med mange mere aktive former for udendørs, aktiv underholdning, og uventet er trampolin et sikkert, sjovt sted at udøve og brænde energi. Takket være SpringFree Trampolines med Tgoma Digital Game-oplevelsen vil børn og voksne ikke kun finde et sikrere alternativ til standard trampoliner, men også et sjovt, interaktivt sted at spille i betragtning af at Tgoma tilskynder til sikker aktivitet og intensiv træning for hele familien. Fra spil som Dittoand Alien Stomp, der får børn bevæger sig, har Tgoma også voksenorienteret indhold – Tgoma har spil skabt til hele familien, herunder uddannelsesmæssige spil og interaktive fitness muligheder. TGOMA FITAPP, udviklet af Mother, Personal Trainer og Trampoline Medalist, Angie Dougal, giver ældre børn og voksne mulighed for at vælge mellem 26 øvelser og træning – alt sammen, mens du nyder det sjovt af trampolin hoppende.

Kombineret med branchens førende sikkerhedsfunktioner i SpringFree Trampolin, vil familier have den sikreste og en masse sjov baggård trampolin oplevelse muligt.

Link til dette indlæg: Dine børn skal have en trampolin oprettet for at forbedre sikkerheden
Relateret til at forberede din toddler til deres første tandlægebesøg

0/5.

(0 anmeldelser)Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *