Børn soveværelse hacks, der bruger Sugru Møbel Lim

Sugru tiltrækkede min interesse, fordi det falder ind i den kategori af ting, jeg ofte får min mand til jul. Lidt offbeat, innovativ og påstået fordelagtigt for at gennemføre rundt om huset. Det lignede et åbent værktøj, der kunne løse en række problemer, og så glemte jeg det.

Da jeg så disse billeder af faktiske anvendelser i sidste uge, tænkte jeg, at dette produkt, ud af Storbritannien, at du klæber og form for at fremstille gummi i den form, du har brug for, så endnu mere overbevisende ud.

Her er et par ideer til måder at bruge Sugru i et barns soveværelse:

Vægkroge konstrueret af plastdyr

Fastgør dyr med Sugru -formbar lim og hæng derefter poser og hatte.

Inde i skabsdøren montering til flade ting

Jeg ville lave masser af kroge til hårbånd inde i skabsdørene i min datters bureau.

Reparationer til brudt plast eller ledning

Ligesom den dukke klapvogn, der gør mig skør

Uden for soveværelset, at have et sted at holde en tablet, når du ikke bruger den

(Undskyld barn, vi opbevarer ikke tabletter i soveværelser.)

Har du brug for disse ting? Find det på Amazon.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *