Hjemme træning under graviditet

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Sammen med ordentlig ernæring og en sund livsstil er en af ​​de mest afgørende ting, du kan gøre for at gavne dig selv og din baby under graviditeten. Kvinder, der træner regelmæssigt, mens de er gravide, har meget lettere arbejde, leverancer og genopretningstid. Størstedelen af ​​gravide kvinder er i stand til at udøve på et niveau, der er passende til deres graviditetsstadium, men du skal altid tjekke med din læge for at sikre dig, at du ikke har nogen risici eller forhold, der ville forhindre dig i at udøve sikkert.

At træne derhjemme under graviditet er sjovt og praktisk, når du bruger graviditetstræningsvideoer som en del af din rutine.

Gennem brugen af ​​en af ​​de mange ekstraordinære træningsvideoer, der er tilgængelige for dig, kan du træne i alle faser af din graviditet i komforten i dit eget hjem. Videoerne er sjove og effektive, og du er sikker på at elske de udfordrende, men graviditetsorienterede rutiner, der vil hjælpe med at holde dig tonet og passe gennem din graviditet. Inkluderet i de masser af fordele ved at træne under graviditet er mindre træthed, minimeret lændesmerter (sammen med at bruge enheder til bagkraft), angstaflastning, vægtstyring og en hurtigere tilbagevenden til din vægt før graviditet efter fødslen. Nogle former for træning er bedre end andre for mødre. Øvelser med lav påvirkning med lav risiko inkluderer gåture, strækning, yoga, svømning, specialiseret prenatal aerobic og Pilates.

Træning under graviditet er gavnlig for både dig og din baby. De forkerte øvelser kan dog forårsage faktisk skade, så det er vigtigt at udføre kun de øvelser, der vides at være sikre for både mor og baby. Graviditetsøvelsesvideoer giver dig en sikker, håndterbar træningsrutine, der er korrekt til din graviditetsstadium. Du kan købe graviditetsøvelsesvideoer med velkendte træningspersonligheder eller dine yndlings berømtheder.

Relateret Kenya Moore slutter sig til Baby Quest Foundation som “ambassadør”

Ved at træne i hele din graviditet hjælper du med at undgå masser af de ubehag, der er forbundet med graviditet, herunder konstante følelser af udmattelse og lændesmerter. En ekstra fordel ved regelmæssig træning under din graviditet er en hurtigere gendannelsestid efter fødslen og en hurtigere tilbagevenden til din vægt på din graviditet.

Graviditetsøvelsesvideoer er en fantastisk måde at holde sig i form og sunde under din graviditet. Sjove, lette at følge træningsrutiner, der er oprettet specielt for forventningsfulde mødre, giver dig mulighed for at holde dit sind og krop i form under din graviditet og gøre det meget meget lettere for dig at genvinde din form før graviditet efter fødslen af ​​dit barn. Du kan være sund og opleve væsentligt mindre ubehag, når du tager dig tid til at træne regelmæssigt gennem hele din graviditet. Graviditetsøvelsesvideoer kan hjælpe dig med at holde dig i form og giver dig mulighed for at træne i dit eget hjem ved din bekvemmelighed.

Hvis du er en forventningsfuld mor eller planlægger at blive gravid, kan værdien af ​​regelmæssig træning ikke overdrives. Du vil gøre arbejdskraft og levering meget lettere for både dig og din baby, og fordelene vil strække sig efter dit barns fødsel. Du mister den ekstra graviditetsvægt hurtigere, og din krop vil være betydeligt meget mere modstandsdygtig, hvis du har en regelmæssig træningsrutine, som du fortsætter gennem hele din graviditet.

Tina Titas er en spaltist til http://www.funexercisevideos.com Fra graviditetspilates videoer til graviditets yogavideoer, finder du en budgetvenlig mulighed, som du vil nyde.

Artikelkilde: http://ezinearticles.com/?expert=tina_titas

Link til dette indlæg: Hjemtræning under graviditet
Relateret 3 lette måder at slippe af med morpooch

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

TweetDel

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *