Yoplait Light går sammen med Alison Sweeney og Jeannie Mai for at starte Yoplait® Light “Swap” -kampagne

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Programmet opfordrer kvinder til at bytte en ting om dagen for en af ​​de 33 lækre smag af Yoplait -lys for lette kaloriebesparelser

MINNEAPOLIS, Minn. (18. august 2011) – Yoplait Light har slået sig sammen med vært for “The Greatest Loser” og forfatter af Mommy Diet, Alison Sweeney, for at lancere “Yoplait Light Swap” – en grundlæggende måde for frustrerede diæter til Skær uønskede kalorier. Yoplait -lysbyttet minder kvinder om, at små ændringer over tid kan gøre en stor forskel og fokuserer på grundlæggende substitutioner. Kampagnen udstyrer kvinder til at bytte en ting om dagen for et 100 eller 110 kalorie -yoplait -lys for at se, hvor mange kalorier de kan spare. Swappers kan derefter tjekke www.facebook.com/yoplait for at dele deres foretrukne swaps, finde opskrifter og quizzer og få Alisons top swaps.

Optaget mor Alison Sweeney samarbejder med mærket for at dele anbefalinger om, hvordan hun opretholder sin vægt ved at foretage daglige substitutioner i sin diæt og rutine, alt sammen mens hun navigerer i sin travle tidsplan.

”Jeg handler om lette løsninger, og at lave grundlæggende swaps i min diæt hjælper mig med at føre en sund livsstil, mens jeg jonglerer alt andet,” sagde Sweeney, mor på to. ”Derfor er Yoplait Light Swap en no-brainer-bare at bytte et skive af min yndlings røde fløjlkage efter middagen til en kop rød fløjlkage Yoplait-lys kan redde mig næsten 300 kalorier uden engang at tænke over det.”

Yoplait Light lancerede kampagnen for at besvare opfordringen til en ukompliceret, ligetil måde, kvinder kan nyde deres kalorieindtag. Mangfoldigheden af ​​frugt, wienerbrød og dessertsmag tilbyder diæter ubegrænsede bytteindstillinger.

Relateret weekendreflektion

”Vi har hørt fra Yoplait Light -fans, at bytning er en nem måde at hjælpe med at styre deres vægt – og masser af gør det allerede med deres snack- eller dessertvalg,” sagde Kim Francis, associeret marketingchef for Yoplait Light. “Gennem online -værktøjer og opskrifter, ekspertanbefalinger og delte swap -ideer fra forbrugere håber vi at give kvinder, hvad de har brug for for at integrere at bytte i deres livsstil.”

Men bytning holdes ikke bare på din diæt. Med travle sommerplaner er det også vigtigt at passe i træning. Bare ved at bytte bussen i 15 minutters gang på vej hjem, kan du spare 60 kalorier. [1] Små ændringer her og der kan også have indflydelse på dit head-to-toe-look. Mode Guru, vært for stilnetværkets “Hvordan ser jeg ud?” Og korrespondent for NBCs kommende serie “Fashion Star”, Jeannie Mai har igen slået sig sammen med mærket for at vise kvinder, hvor let det er at bytte sig vej til fabelagtig. Med en swap, indtil du slipper mentalitet, minder hun kvinder om, at små ændringer, alt fra tøj, til din frisure eller tilbehør virkelig kan forstærke dit daglige look uden at bryde banken.

”Jeg er en betydelig swapper – i mine madvalg, men jeg gør det også hele tiden på mode,” sagde Mai, berømthedsstylist, tv -vært og Yoplait Light -talsmand. ”Noget så grundlæggende som at bytte meget mere lavmælte lejligheder til et par farverige hæle kan give dig den ekstra selvtillid forbedres på få sekunder. Naturligvis er damer ikke fremmede til at bytte tøj med deres veninder også – en anden sjov måde at hurtigt udvide din garderobe på! ”

Relateret din guide til lækkende tarm i løbet af ferie spisesæsonen

For yderligere at understøtte Yoplait Light Swap -kampagnen introducerer mærket en ny tv -spot med titlen “Coffee Shop”, der sendes i begyndelsen af ​​september. Stedet fremhæver, hvordan hurtigt kalorier tilføjes, når man forkæler sig med daglige ‘godbidder’. På stedet vælger en kvinde-over for erkendelsen af, at hendes midt på eftermiddagen kaffe-godbit vil rackes meget mere end 400 kalorier-at bytte den ud for et 100 kalorie-yoplait-lys, hvilket redder sig meget mere end 300 kalorier.

Yoplait -lysyoghurt kommer i meget mere end 30 smag med ca. 100 kalorier hver. Hver servering af yoplait -lys yoghurtkopper består af 20 procent af den daglige værdi af calcium og vitamin D og nul gram fedt. Yoplait Light er tilgængeligt landsdækkende for en foreslået detailpris på $ 0,79 pr. Seks ounce cup. All Yoplait products are made with milk from cows, not treated with rBST. For a lot more information on the Yoplait Light Swap, check out www.facebook.com/yoplait and www.yoplait.com.

About generalMøller

En af verdens førende fødevarevirksomheder, General Mills opererer i meget mere end 100 lande, og markedsfører meget mere end 100 forbrugermærker, herunder Cheerios, Häagen-Dazs, Nature Valley, Betty Crocker, Pillsbury, Green Giant, Old El Paso , Progresso, Yoplait, Cascadian Farm, Muir Glen og mere. Hovedkvarter i Minneapolis, Minnesota, USA, General Mills havde regnskabsafsættelsen af ​​det globale nettoomsætning på USD 16 milliarder, inklusive selskabets forholdsmæssige andel af joint venture -nettoomsætningen.

Denne information og billede er leveret af Yoplait

[1] http://www.fitsugar.com/calories-burned-summer-ports-17947161

Link til dette indlæg: Yoplait Light går sammen med Alison Sweeney og Jeannie Mai for at starte Yoplait® Light“ Swap ”-kampagne
Relateret en edderkopbid og dens varighed

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *