5 utrolige bibelvers for den trætte mama

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Moderskab er hårdt! Vi ved alle dette, men husk, at du har det, han har det! Gud er god hele tiden! Han giver dig ikke mere, så kan du klare, selv når du har lyst til at være på dit brudspunkt! Ofte ser vi på internettet eller til venner, når vi har brug for svar på spørgsmål, vi har, og det er fantastisk, men vi har den bedste ressource lige ved hånden, Bibelen! Så uanset om du læser ordet dagligt, eller det sidder oven på eller i dit natbord, skal du få det ud! Dyk ned i det og se, hvad Herren vil vise dig i dag.

Til fejring af tilbage til skolen har jeg overholdt 5 af de bedste vers, som jeg kan lide at gå til og læse, når jeg føler mig overvældet af moderskab eller arbejde eller liv eller __________ (indsæt stress her.) Der er masser af valg derude. Lad nogle af dine yndlingsvers være, der hjælper, når du føler dig træt og overvældet som man måske bare er den, nogen har brug for at høre i dag!

Indtil næste gang skal du holde Jongle -moren op!

1. Jesaja 40: 29-29 Han giver den trætte styrke, og til ham, der mangler, kan han øge magten.–Du vil føle dig træt, og han vil give dig styrke! Du kommer igennem, og du vil udholde Mama!

2. Filipperne 8: 9–8 Endelig brødre, uanset hvad der er sandt, uanset hvad der er ærefuldt, uanset hvad der er rigtigt, uanset hvad der er rent, uanset hvad der er dejligt, uanset hvad der er beundringsværdigt – hvis noget er fremragende eller prisværdigt – tænker på disse ting. 9 Uanset hvad du har lært og modtaget og hørt fra mig og set i mig, skal du omgå disse ting i praksis. Og fredens Gud vil være med dig …

3. Joshua 1: 9- 9 “Har jeg ikke befalet dig? Vær stærk og modig! Ryster ikke eller bliver forfærdet, for den lordyour, som Gud er med dig, uanset hvor du går. ” – Gud fortæller os ikke være bange! Han er altid med os. Vær stærk!

4. Jesaja 30: 15- 15 For således er Herren Gud, den hellige af Israel, sagt: ”I omvendelse og hvile vil du blive frelst, i stilhed og tillid er din styrke.”-Hvilket sødt vers. Tillid til Herren. Hvil, vær stille. Det er her du finder din styrke til at være en utrolig mor!

5. Salme 113: 9- 9 Han får den golde kvinde til at overholde huset som en glad mor til børn. Ros Herren! – Gud vil have os til at være glade! Ja, det bliver hårdt, og du bliver træt, men i dit hjerte skal du føle ægte glæde at være mor. Det er en velsignelse ovenfra!

Link til dette indlæg: 5 utrolige bibelvers for de trætte mama < /a>
Relateret Hvad er dine værdier og overbevisninger?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *