Break Up med salt ved at lave mad mere i House

Denne udgivelse blev sponsoreret af American Heart Association.

Disse er håndcrankede zoodles lavet af Whitney til en sund frokost

Hjælp med at kontrollere natrium ved madlavning i huset mere

Ja ja, vi forstår, at det er enkelt at antyde, at vi alle laver mad i huset mere, men det kan være skræmmende at implementere. Hvis det ikke er tilstrækkeligt at løbe rundt i baby-iført, kan toddler-jagtning såvel som bil-pooling ikke tilstrækkeligt til at udtømme os, kan det være at opdage, at tiden til at tilberede sunde fødevarer hver eneste dag.

Men vi kan starte med babytrin.

Her er fem forskellige metoder, som vi bruger til at gøre hjemmelavede måltider opnåelige:

Skriv en menu ned i ugen. Planlægning får ugen til at køre glattere, lover vi. Whitney har temaer for hver nat for at gøre dette endnu enklere: Mandag er morgenmad til middag; Tirsdag er DIY tacos, onsdag er pasta såvel som grøntsager (med zoodles til de voksne!); Torsdag er take-out; Fredag ​​er Pizza Night; Ud over lørdag såvel som søndag er der vilde kort.

Prøv en ugentlig enorm kok på søndag. Der er mange måder at tackle den enorme kok, men jeg kan godt lide at krydre såvel som at grille en flanke bøf såvel som derefter arbejde min vej gennem skiverne på salater, taco samt sandwich i løbet af ugen. En mere ven, Wendy, stege en fjerkræ søndag samt bruger kødet til salater, supper samt quesadillas til middage.

Læs mere 3 flere tricks såvel som ideer til at spise i huset for at forbedre vores familiers sundhed og wellness>

Tak til American Heart Association for at have inviteret os til at deltage i denne vigtige indsats. Alle disse udtalelser såvel som genveje er vores egne!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *