Mirakel krop efter baby … det er muligt i disse jeans!

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Min nye favorit Fashion Find er her! Dette er ikke din normale MOMMY JEAN, dette er miraclesuitens mirakler.

Jeg elsker jeans og overvejer at have min baby jeg har nogle exrta pude fra det jeg hører nogle mennesker kalder begrebet “muffin top”, godt folk jeg tror jeg har en, og jeg har forsøgt at finde de bedste jeans, der vil skjule eller Lidt stramt op og slank mig ned på den nemme måde, det er et køligt par jeans, der skæres en særlig måde at tømme maven og genmontere din krop på.

Du kan måske tænke ja rigtigt, der er ikke noget som det, men der er, og jeg har et vidunderligt par, jeg fik min.

Miracle-kroppen er håndlavet til at forme og fastgøre kroppen! Uden at bruge omfangsrige foringer eller girldes. Det er lavet af et utroligt blødt stof, der har to gange spandex end den gennemsnitlige Jean (Hej!)

Deres motto er “se 10pds lighter om 10 sekunder”, og jeg føler mig godt godt i dette, og jeg ser fantastisk ud i dem. Disse jeans er værd at få, utroligt komfortable, og jeg kan godt lide at sidde højt i taljen, jeg kan ikke stå lavt stigende jeans, hvor jeg skal trække på min tee shirt, når jeg bøjer over offentligheden for at afhente min tot.

Ser på deres hjemmeside, ønskede jeg at dele dette med dig også. Det eneste problem er, at jeg er venstre, der ønsker et par i hver stil, skære og farve. Jeg elsker at finde fantastiske mode fund!

Kender du en særlig kvinde i dit liv, der kunne bruge en makeover? MiracleBody Jeans (siden 1937) er selskabet vært en betydelig landsdækkende søgning efter kvinder, der inspirerer, konkurrencen opmuntrer folk til at tilmelde sig en særlig kvinde, du kender og deler historien om “en kvinde, der former dit liv” – skolelærer, kreativ person , Adm. Direktør, husmor, samfundsleder osv. …. De vil flyve den bedste adgang til New York, giv hende en makeover af en professionel stylist, giv hende en jeans garderobe og en særlig funktion i People Magazine. læs meget mere her

Erica Ashmore (Mama Ash)

Alt mamma og baby

Om denne autorerica Ashmore er en første gang mommy og et ophold en hjemme mor. Hendes inspiration kommer fra hendes glade og sunde toddler og støttende mand. Hun har været i charmeindustrien i over 10 år og en ny mamma i over et år og tæller. At have en baby er spændende. Hvordan vores krop og hudændring er ekstraordinær, og Erica er her for at dele med dig information om charme og mode for dig. Du kan finde Erica blogging på alt mamma og baby.

Link til dette indlæg: mirakelkrop efter baby … Det er muligt i disse jeans!
Relateret (ikke) gør det selv hudpleje: hjem ingredienser du må aldrig bruge på dit ansigt

0/5.

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *