REJSENDE? Her er de 10 bedste bærbare babysenge!

At rejse med en baby kan være overvældende. Mellem pakning af en blepose i længden af ​​dit ophold til at pakke tøj, legetøj, flasker, en klapvogn og alle de andre nødvendigheder, kan det være let at forsømme sovende arrangement. Talrige familiemedlemmer, venner og hoteller har sovemuligheder til din baby. At have en go-to bærbar babyseng eller krybbe vil dog gøre det meget lettere at rejse.

Ved at eje din egen bærbare babyseng ved du, hvordan du sætter den op og har en bedre tid til at få din baby til at sove, mens du er væk hjemmefra. Disse top 10 bærbare babysenge tilbyder alle mulige komfort i hjemmet, mens de er på vejen. Plus, de kommer til billige priser og opbevarer let i enhver bil eller som ekstra bagage.

Alt at vide om bærbare babysenge

Hvad er en bærbar babyseng?

En bærbar babyseng er alt, hvad du bruger som en soveplads til din baby. En bærbar babyseng foldes eller butikker pænt, hvilket gør den optimal til rejser. Med et spædbarn kan dette være en bassinet eller co-sleeper rede seng. Med en baby kan dette være en bærbar krybbe, playard eller co-sleeper. Småbørn kan studere til en småbørnseng, luftmadras eller sove i sengen med forældre eller søskende.

Hvorfor en bærbar babyseng er nyttig

Mange familier kan lide at rejse med en bærbar babyseng, fordi det tilbyder en velkendt soveplads til babyen. Det kan være udfordrende at få et nyfødt, spædbarn eller baby til at tilpasse sig et nyt miljø og søvnplan, mens du rejser, og at have et soveplads, som babyen er bekendt med, kan gøre det enklere at sove.

At stole på en bærbar krybbe eller seng på din destination kan være tvivlsom, da du ikke ved nøjagtigt, hvor din baby vil sove, før du ankommer. Ved at medbringe din egen seng ved du, hvordan den samles, hvad den har brug for, og hvordan din baby sover i rummet, før din rejse begynder.

Must-haves liste

Alder-passende: er optimal for dit barns alder på rejsetidspunktet

Rejservenlig: er let at bære, let at samle og passe i din bagage eller køretøj

Komfortabel: Tilbyder alle hjemmets bekvemmeligheder, mens du er på vejen

Passer til dit sovende arrangement: Ideelt set vil du have din bærbare babyseng til at kopiere, hvordan din baby sover derhjemme, hvad enten det er i en krybbe eller co-sovende

Typer af bærbare babysenge

Den type bærbare babyseng, du har brug for, afhænger af dit barns alder og den type sovende, du praktiserer derhjemme. Denne top 10 -liste indeholder følgende typer bærbare babysenge, der imødekommer mange aldersområder og sovestilarter:

Rejsesmødre

Nest -senge

Bedside co-sleepers

Playards

Rejsekrybs

Bassinetter

Krybbe

Top 10 bedste bærbare babysenge

1: Baby Delight Snuggle Nest Adventure Portable Infant Sleeper

Dette er en fantastisk bærbar redenbed, der er optimal til co-sovende såvel som rejser. Dette rede foldes i halvdelen og lynlås i sin egen rygsæk. Dette vil forhindre dig i at miste brikkerne, og det gemmer godt. De holdbare vægge, åndbare materialer og smart design giver dig mulighed for at bruge denne seng praktisk talt overalt. Det er ideelt til alt fra co-sovende i sengen til lounging udenfor, mens du rejser, eller hvor som helst du bor. Der er et bugnet og solbaldakin, der gør dette til en fantastisk mulighed for indendørs og udendørs brug.

2: Baby lounger og baby Nest co-sleeper

For en bærbar mulighed, der ikke er frills og al funktion, skal du tjekke denne linje af Nest Sleepers. Disse rede foldes ikke, men designet holder alle brikkerne sammen. Det fungerer som en stor pude, som din baby kan sove på. Dette er et let rede til rejser på grund af dets design. Du kan klemme det ind i bagagerummet eller bagsædet og bruge det på en road trip mellem stop og under dit ophold. Der er en bæreaftale med, der gør det nemt at tage rundt i huset og på vejen. Plus, dette rede er også ideelt til co-sovende derhjemme!

3: Arm’s Reach Co-Sleeper Bedside Bassinet

Denne co-sleeper kunne arbejde for mange familier! Det giver co-sovende sammen med en bassinet og et Playard-look. Det kollapser og foldes fuldstændigt ind i en bæretaske med 3-i-1-funktionalitet. Aldersområdet for dette produkt er 0 til 5 måneder. Dette giver forældrene et sikkert sted for deres nyfødte at sove og en bærbar babybedmulighed, når de er blevet gamle nok til at rejse. Dette vil også give din baby et behageligt og velkendt sted at sove både på vejen og derhjemme. Det er udviklet til at blive brugt, uanset hvor din familie opholder sig.

4: ComfyBumpy Bedside Crib Travel Bassinet

Denne rejsebassinet fungerer også som en co-sleeper, da den ene side foldes ned, og benene kan justeres for at nå den højde, der er nødvendig til sengeling. Dette er en fantastisk rejseindstilling som en bærbar babyseng, fordi siden kommer ned til co-sovende, men også kan foldes op for en fuld bærbar krybbe. Den neutrale farve gør dette til den ideelle seng til brug derhjemme til at matche ethvert design og blev udviklet til at være den bassinet og krybbe, du bruger derhjemme, såvel som mens du rejser. Det er et fantastisk engangskøb til GuaraNtee din baby får en fantastisk nattesøvn både hjemme og mens de er væk.

5: Baby Trend Deluxe II Nursery Center

Hvis du søger efter en bærbar babyseng, der kan vare gennem mange af dit barns tidlige år, er et børnehavecenter en god mulighed. Dette tager det praktiske ved en Playard og fusionerer den med en omklædningstabel for at oprette et børnehave. Dette har en indsats til at hæve gulvet, skabe et sikkert miljø for spædbørn og unge babyer til at sove samt tjene som et skiftende rum. Indsatsen kan fjernes for at skabe en playard til ældre babyer, og den aftagelige baldakin giver skygge til udendørs brug.

6: Lotus Travel Crib

Dette markedsføres som en rejse krybbe, men det er virkelig en multi-purpose playard. Denne rejsekribben vil tilbyde et sted for dit barn at lege, sove og vokse! Det er et meget let design, der foldes til let at kollapse og opbevare. De lette stykker gør det optimalt til rejser. Dette er også en fantastisk vækst-med-mig, da ældre børn stadig kan bruge den. Du kan bruge det ved at lægge det på gulvet som hovedrummet til madrassen til at sove. Den ene side lynlås ned for adgang såvel som topadgang som en konventionel playard.

7: Hibinat Travel Bassinet og Bouncer

Det kan være vanskeligt at rejse med en 6 måneder gammel, da de er på flytningen, men har også brug for nogle komfort i hjemmet. Denne rejsebasinet konverterer til en hopper! Dette er fantastisk for 2-i-1-funktionalitet såvel som at have tendens til dit barn, mens du er på farten. Det lette design og sammenfoldelighed gør det nemt at rejse med denne vare samt bruge det i dit hus. Det er fantastisk at rejse til en kammerat eller et familiemedlems hus. Du kan dog bruge det i din stue, køkken eller familieværelse. Bassinet fungerer som et soveplads om natten, og hopperen holder babyen glad i løbet af dagen.

8: Miklassisk 2-i-1 rejsebassinet

Det kan være vanskeligt at rejse med et nyfødt eller spædbarn, især når du prøver at oprette en bassinet efter en lang dag med rejse. Denne 2-i-1 rejsebassinet er en af ​​de hurtigste at samle og rejse med, da det har en let pull-up-aftale med i midten. Denne bassinet har to tilstande: stationær og rocker. Rockeren hjælper med at berolige babyen, mens du er væk hjemmefra. Det lette design har mesh -sider til luftstrøm og synlighed og et neutralt farveskema, der passer til ethvert tema, værelse eller præference. Dette er en fantastisk rejsebassinet for førstegangsforældre eller at have som reserve hos bedsteforældrenes eller venners hus.

9: Graco Pack N ‘Play on the Go Playard og Bassinet

En af gå-til-indstillingerne, når det vedrører bærbare babysenge, er Graco Pack n ‘Play. Denne bærbare krybbe fungerer også som Playard og har en indsats til at fungere som en bassinet. Det fås i en række farver og design, og hver version kollapser for nem opbevaring Pack n ‘Play er en meget tilgængelig og let at bruge vare, men det har ikke gulvadgang som nogle andre playards på det aktuelle marked. Dette er en meget velrenommeret mulighed, som adskillige familier har brugt i generationer.

10: Flisko 2-i-1 rejse krybbe eller bassinet og Playard

En anden fantastisk bærbar baby -sengemulighed er noget, der kan konvertere fra en bassinet til yngre spædbørn til en krybbe og playard, når babyen er lidt ældre. Denne af Flisko har en indsats for at hæve sovepladsen til en bassinetstil og bliver en rejsekryb og playard for ældre børn. Der er adgang fra toppen for en bassinet og krybbe, og en lynlåset indgangsklap på bunden til gulvsøvelse og leg. Den mindre størrelse og letvægtsdesign gør det nemt at bære og opbevare i en lastbil, bil eller som en bærepunkt med sin rygsækstil, der bærer sag.

Der er i øjeblikket adskillige bærbare babyerindstillinger, der er tilgængelige, afhængigt af dit barns alder og din families behov. Når du vælger en bærbar babyseng, skal du overveje, hvordan du rejser, hvordan du gerne vil bære og opbevare sengen, og hvad brug den bærbare seng kan have i dit hjem. At vælge noget, du sandsynligvis bruger derhjemme, og mens du rejser, giver du det bedste produkt til prisen.

Du kan også nyde:

Bedste bedvedningsalarmer – hvordan man afslutter sengetøjet hurtigt!

Sådan rengøres babylegetøj + sikre rengøringsprodukter!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *