Gæstepost: Groy Moms Select Wipe Warmers

Som svar på en forventning af god ven, der beder om spædbørnsprodukttips såvel som must-haves, sendte min gode ven Anna dette råd om de betydelige fordele ved hendes tørre varmere:

Da mit barn Emma blev født, græd hun konstant i flere dage … hun ville ikke spise. Vi var så stressede … og vi bemærkede, at hun var især oprørt, da vi ændrede hende. Vi prøvede alt, såvel som til sidst fik den tørre varmere. Det var et mirakel. Hun stoppede med at græde helt, begyndte straks at sove med natten, såvel som var at recitere alfabetet efter 2 uger. Hun smilede til enhver tid såvel som ville røre ved de varme klude i glæde. Hun spiste fulde måltider, såvel som hendes grove motoriske færdigheder var fantastiske (sad på 1 måned). Alt sammen på grund af den tørre varmere. Jeg ville ikke engang drømme om at have et barn uden et.

For Mira fik vi 4 mere for at sikre, at en person var i hvert værelse. Så godt som hun har talt to sprog i 4 måneder nu så godt som hun ikke engang er et år. Vi eksperimenterede, da såvel som stoppede med at bruge den tørre varmere – straks oplevede vi ødelæggende resultater – gråd, total mangel på appetit, grov såvel som fin motorisk dygtighed forsinkelse, mangel på tale – du navngiver det. Så holdt Mira lige den varme tørre såvel som vores strålende spædbarn var tilbage.

P.S. Du kan virkelig varme klude, der bruger dine egne balled-up næve (gratis!), Og hvis de er kolde, gnid dem sammen (gratis!).

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *